onsdag 27 januari 2010

snöstorm

jävlar de ä storm ute å de ä bara king! idag är ett måste att dra ut å filma nå softa grejjer. snöstorm = filmväder fo' sho'! ni andra som väljer att stanna inne, kan ju fast ta å kolla in Eero Ettalas dokumentär serie.

jag undrar fan varför de inte kom nån post idag!

tisdag 19 januari 2010

Beer-Creek Mobsters vol. 3

träningsvärk

helgen kom å helgen gick, tillbringade både lördag och söndag i svansteins (pullinkis) slopes. drog en soft slam på lördag när ja skulle köra fs 7 bonk, men poppade inte nog mycke så nosen slog i å ja flög som satan, landa på ryggen å tappade luften. trodde fan ja skulle vara helt död i ryggen, men inget hände så de va king! när ja vaknade på söndag hade ja träningsvärk i hela kroppen, fanns nog inte en enda muskel som inte var fucked up. annars gick helgen hyffsat bra, landade en massa softa trick osv. Peace.

Början av parken, bonken syns lite smått.

fredag 15 januari 2010

grattis

Igår fyllde Tompa 22år. Grattis! Token fyllde 21 sista dagen förra året, grattis i efterskott!
imon ska ja till pullinki för att åka på deras hinder, ska även köpa säsongskort dit så jag slipper hika hela dagen, det är fan tungt!

O.G.

torsdag 7 januari 2010

måndag 4 januari 2010

street life

Idag hade ja å jens tänkt åka på en massa grymma grejjer, men allt var gay å inget spot funka som de skulle. Post räcket var det enda som funka halv bra å vi filma några trick innan ägaren kommer å är arg på att vi snor hans el, säger att räcket är för rackligt å att ifall vi slår oss så får han all skit. Varför ska man alltid bli bortkörd från alla spots!? de är väll bättre att vi åker bräda än att vi super eller tar sönder saker. Här är iaf några foton från sessionen.

jag, bs tailpress

Jens, fs 5050 fs 180