fredag 30 oktober 2009

back in town

yoyo!
nu är ja tillbaks från staterna. resan var awesome å de var en massa king! träffade mikkis släkt som va chill, ja var inte ens närvös trots att ja trodde ja skulle vara de. vi sov i queens, forrest hills hos mikkis faster å hennes man. gled runt på stan i typ 10 timmar varenda dag, så vi var hyffsat jävla slut dom sista dagarna.. var till bronx å kollade in zooet, där hade dom tigrar, isbjörnar, apor å en massa skojjiga djur. harlem var vi också till, de ä ju nått man måste ifall man ä gangster som jag!
imorgon äre halloween, de ska firas med partaj.

onsdag 14 oktober 2009

let's hear it for, N.Y.!

imorgon 10.50 lyfter planet från luleå mot stockholm, sen vidare till amsterdam å därifrån till new york. börjar känna mig peppad, men också lite nervös eftersom vi ska bo hos mikkis släktingar som ja aldrig träffat. men de lär väll gå bra, hoppas ja! tror inte att jag kommer att skriva nått här under resan, så ni får ha de bra där ni är så har ja de bra där ja är! kommer hem den 28e btw. Peace out!

me & my girl

tisdag 13 oktober 2009

work it!

Slängde ihop en liten rulle från vintern -07/-08 & från våren -09.
Kolla även in tomlas nya blogg -> http://cowabungas.blogspot.com

torsdag 8 oktober 2009

musik & folkdans

Nån sexy bitch å hennes pimp var å dansade på sina skrills å gjorde nån ny musikvideo till Wuthering Heights, gjord av Kate Bush. Så här ser den nya och bättre versionen ut.

onsdag 7 oktober 2009

fredskår & makt

nästan ett år sen ja skrev nått här men nu tänkte ja ta upp bloggandet igen..

har inte hänt mycke under året, åkte jävligt lite bräda iaf, men var ändå till skell på railjamet där nångång på våren å i slutet av maj bröt ja ryggen å båda fötterna, så ja satt i rullstol i 6 veckor å lega en hel del på sickhouse jail i sunderbyn å i umeå..
läkarna rekomenderade inget snowboard åkande under hela vintern, iaf inget hoppande eller liknande.
idag snöar det iaf å de ä vitt på marken.. de ä bara king å ja ä en jävla massa peppad på bräda!
nästa vecka ska ja till new york me mikki å blir där i nästan 2 veckor.. de blir awesome!


så här ser det ut utanför mitt fönster just nu.