måndag 22 oktober 2007

revedeve

Nu är Spread The Love DVDn äntligen färdig.
På lördag var Tompa, Jussi, Jowe å nå random bastards killar i Ö-vik på rail uppdrag. Tompa dog på ett räcke då han skulle kö fs board å mer har ja inte hört. Här är iaf en bild på Jussi. Väntar på fler bilder. Peace.

torsdag 18 oktober 2007

arbetare

jävla ja har arbetat inatt.. fixade omslaget till Spread The Love DVDn och så har jag redigerat färdigt all extra material.. iaf vad ja tror, kanske ska fixa lite till imon eller inatt.. DVDn ska vara färdig senast söndag bestämde ja just. Är inte säker ifall ja ska lägga ut den på nätet, men annars kan ni ju höra av er ifall ni vill ha ett exmplar.. Peace out!

onsdag 17 oktober 2007

söndag 7 oktober 2007

regn

hade planer på att köra en wallride idag men de där jävla vädret är gay så de blir inge av.. har åkt snowboard varenda dag den här veckan, jävligt nice! igår var vi å körde en handrail, philip slog sönder benet på första försöket å jussi slog sönder fingret så de blev inge åkande för dom. de sög för då var ja tvungen att åka ensam, men de va lite kul ändå. väntar på bilder från jowe från de så ja släner upp en bild från fredagens session. peace!

emme arbetar med skottkärran

måndag 1 oktober 2007

saturday night live

På lördag var jussi, jocke å jon out shredding and fotade med jowe kompis. Jag var för bakis skakis för att glida runt på bräda så ja chillade bara med att kika på och sånt. Igår och idag hade vi tänkt åka bräda med men vädret är fuckat å de ä bara gay! igår vare blixtar å grejjer som gällde, de va soft!

Jussi droppar ett radical tak. BOXX!!